Diensten

QDS Automatisering neemt u de zorgen voor het opzetten en onderhouden van uw website uit handen.

Hieronder een overzicht van de diensten die wij voor u kunnen verzorgen.

 

Ontwikkeling website
Wilt u met uw website meer bereiken dan alleen aanwezig zijn of klanten informeren, dan is een functionele website zeker iets voor u. Naast het ontwerpen en bouwen van websites kunnen wij uw website uitbreiden met verschillende webapplicaties. U kunt hierbij denken aan een webwinkel, een onderhoudbare nieuwspagina, een gastenboek, een kalender, enzovoorts.
 
Domeinregistratie

Een succesvolle website begint al bij de domeinnaam. Ook hiervoor kunt u rekenen op onze expertise.

 
Hosting
Hosting is er in vele soorten en maten. Op internet wordt u overspoelt met zeer diverse aanbiedingen. De één bied veel schijfruimte, de ander ongelimiteerd dataverkeer of een zeer scherp geprijste hosting pakket. Als klant kunt u rekenen op hosting die past bij de eisen en wensen die u heeft.
 
Zoekmachine optimalisatie
Via zoekmachines is uw doelgroep doelgericht op zoek naar informatie over producten en diensten. Daarom is het belangrijk dat uw organisatie snel en eenvoudig vindbaar is in de populairste zoekmachines.

Bij zoekmachine optimalisatie is het primaire doel om bezoek naar uw website te genereren door hoge posities in zoekmachines. Hoog gepositioneerd staan in de resultatenlijst bij zoekmachines, op trefwoorden die uw diensten en producten omschrijven, leidt precies uw doelgroep naar uw site en is daarmee essentieel om uw website te laten renderen.

 
Technisch beheer

Technisch beheer betreft voornamelijk aspecten zoals;

  • backups maken van uw website
  • Instellen van e-mail accounts
  • Instellen van FTP toegang
  • monitoren van dataverkeer en verbruikte ruimte
  • Updates van het CMS en alle onderdelen
Samen met u bepalen we voor welke onderdelen u een beheerscontract nodig heeft.
 
Content services

Het actueel houden van uw website is een pré voor een succesvolle website. Voor websites die u door ons laat ontwikkelen heeft u de mogelijkheid zelf de content bij te werken.