Hosting
Hosting is er in vele soorten en maten. Op internet wordt u overspoelt met zeer diverse aanbiedingen. De één bied veel schijfruimte, de ander ongelimiteerd dataverkeer of een zeer scherp geprijste hosting pakket. Als klant kunt u rekenen op hosting die past bij de eisen en wensen die u heeft.

Betaalbare kwalitatieve hosting

Wij hebben voor zowel particulieren als bedrijven een aantal tweetal hostingpakketten samengesteld. Wilt u hosting op maat, dan kunt u zeker bij ons terecht. Samen met u bepalen wij wat het best bij u past. U betaald dus niet voor wat u niet nodig heeft.
Alle pakketten zijn voorzien van:

  • MySql database(s)
  • phpMyadmin
  • E-mail
  • Webmail
  • FTP toegang

Ieder pakket een domein

Ieder hosting pakket wordt geleverd met een gratis domeinnaam (.nl, .org, .info, .com). Wilt u meer domeinnamen? Geen probleem wij informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten. Ook voor andere domeinnaamextensies kunt u bij ons terecht. Meer informatie hierover vindt u op de pagina "domeinregistratie".

E-mail hosting

E-mail heeft de manier waarop bedrijven communiceren drastisch veranderd. Het is dan ook de belangrijkste toepassing van Internet en beschikken over degelijke e-mail voorzieningen is derhalve uiterst belangrijk voor een bedrijf. Uw hosting is dan ook inclusief de nodige e-mail voorzieningen.