Zoekmachine optimalisatie
Via zoekmachines is uw doelgroep doelgericht op zoek naar informatie over producten en diensten. Daarom is het belangrijk dat uw organisatie snel en eenvoudig vindbaar is in de populairste zoekmachines.

Bij zoekmachine optimalisatie is het primaire doel om bezoek naar uw website te genereren door hoge posities in zoekmachines. Hoog gepositioneerd staan in de resultatenlijst bij zoekmachines, op trefwoorden die uw diensten en producten omschrijven, leidt precies uw doelgroep naar uw site en is daarmee essentieel om uw website te laten renderen.

Maak uw site vindbaar voor uw doelgroep! 

Zoekmachine Optimalisatie zorgt ervoor dat uw website zodanig gepresenteerd wordt dat uw (potentiële) klanten UW bedrijfsproducten en diensten snel en eenvoudig kunnen vinden. In vergelijking met andere methodes is zoekmachine optimalisatie goedkoop. Wanneer het goed gedaan wordt, kan het grote invloed hebben op uw bedrijfsresultaten

 

Het begint natuurlijk bij het aanmelden van uw website bij de verschillende zoekmachines. Maar daar houdt het niet op. Samen met u bepalen we welke stappen we nemen. Hierbij valt te denken aan:

  • Trefwoorden onderzoek,
  • Inzetten van Google Adwords,
  • Inzetten van Google Analytics,
  • Het opzetten van Themapagina's,
  • Het blijvend monitoren van de positie van uw website bij de verschillende zoekmachines.