Portfolio

De portfolio van QDS Automatisering bestaat voornamelijk uit op maat gemaakte websites. Al deze websites maken gebruik van het Joomla Content Management Systeem.

Hieronder een selectie van onze projecten. 

Just Joyce

Just JoyceJoyce is fotomodel en gebruikt haar website als visitekaartje. Joyce vond bij QDSA de partner voor hulp bij het opzetten en hosten van haar website met informatie, portfolio en contactmogelijkheden. Naast het in korte tijd opzetten van de hosting en de website kreeg Joyce instructie zodat ze zelf haar website up to date kan houden.

 
Pierre Laszlo

Pierre Laszlo, Professor of  Chemistry Pierre Laszlo, professor en schrijver van wetenschappelijke boeken in zowel engels als frans. Een man met vele activiteiten en interesses. Vele boeken, artikelen, lezingen, recensies heeft hij inmiddels geschreven. QDSA zorgde voor het hosting, domeinregistratie en opzetten van de website. Ook het plaatsen van de content, beheren en monitoren van de website wordt verzorgd door QDSA.

 
Genealogie Anton Stomphorst

Genealogie website van Anton Stomphorst De website van Anton Stomphorst is helemaal toegewijd aan de genealogie van zijn familie en familieleden. Vele jaren werk zijn hier verzameld. Basis voor deze website zijn de parenteels en kwartierstaten die m.b.v. Aldfaer gegenereerd worden. Daarnaast wordt een online bibliotheek van familiefotografie aangelegd om alle namen in de parenteels en kwartierstaten van de verschillende families een gezicht te geven. QDSA zorgde voor het hosting, domeinregistratie en opzetten van de website. Daarnaast ontwikkelde QDSA aangepaste hook-bestanden waardoor de export van aldfaer naadloos aansluit op de wensen en eisen van de klant.

 
Kinderopvang Peek a Boo de Regenboog

Kinderopvang Peek a Boo Voor Kinderopvang Peek a Boo de Regenboog is een eenvoudige website opgezet met informatie en een contactpagina. Binnen 2 weken had de website al het gewenste resultaat en kwamen er verscheiden verzoeken binnen. QDSA zorgde voor het hosting, domeinregistratie en opzetten van de website. Dit alles is gerealiseerd binnen één week.

 
Jeugdsite Hervormd Barneveld
Jeugdsite Hervormd Barneveld De Hervormde Kerk in Barneveld wilde naast de website voor kerkgangers ook een aparte website hebben voor de jeugd. QDSA zorgde voor het ontwerp, opzet en invoer van content. Daarnaast hebben een aantal mensen instructie gekregen over het Content Management systeem om zelf nieuwe content in te voeren en wijzigingen aan te brengen.
 
Sursum Corda Bunschoten
Sursum Corda BunschotenVoor Sursum Corda in Bunschoten is een website opgezet met onder meer informatie over het koor, een foto-gallerij en een plek om muziek van het koor te beluisteren. QDSA verzorgde het ontwerp, het invoeren van de content en gaf tevens een instructie over hoe om te gaan met het Content Managament systeem.
 
Watersportvereniging Heusden
wsvheusdenVoor de watersportvereniging is een website opgezet om zowel de eigen leden als potentiele bezoekers te informeren. QDSA verzorgde het ontwerp en het opzetten van de website.